Psychologiepraktijk Zayla Hogervorst

Wie ben ik

Psycholoog hsp Zayla Hogervorst

Therapeut HSP Zayla Hogervorst Abcoude

DE PRAKTIJK NEEMT GEEN NIEUWE CLIENTEN AAN

Met veel plezier heb ik gestudeerd aan de Vu. In 1998 heb ik mijn master gehaald als psycholoog aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Mijn studierichting heet: klinische psychologie, de therapie variant.

Daarna heb ik bij verschillende instellingen gewerkt. Inmiddels ben ik sinds 2007 zelfstandig gevestigd en richt ik me vooral op thema’s als Hooggevoeligheid en Burn-out. Deze specialisatie komt voort uit het feit dat ik zelf een Burn-out gehad heb en ik toen ontdekte dat ik Hoogsensitief ben.Als je Hoogsensitief bent heb je vaak een andere benadering nodig bij een therapeut. Ook kan de standaard therapie bij jou best werken, als deze net even anders wordt aangeboden, of als de sfeer en houding van de therapeut net even anders is.

Ik werk ook veel met mensen die niet hoogsensitief zijn.

Mijn interesses zijn: lezen, dansen en muziek, maar ook musea, schilderen en tekenen. Daarnaast ben ik  geïnteresseerd in wat er speelt op het gebied van psychologie, andere wetenschappelijke ontdekkingen en nieuws over de gezondheidszorg.

Daarom zorg ik dat ik op de hoogte blijf via sociale media en breid ik mijn kennis regelmatig uit via het lezen van boeken, periodieke intervisie en bijscholing in mijn vak.

Ik vind het belangrijk iedereen te proberen te begrijpen en respecteren Altijd vanuit de basis van: “iedereen is gelijkwaardig”.

Meer hierover onder het kopje: hoe werk ik.